Waar, wanneer en hoelang?

Waar, wanneer en hoelang?

Als budgetcoach kom ik bij je thuis. Thuis is het vertrouwd en heb je alle administratie binnen handbereik.
Wil je voor het kennismakingsgesprek liever op neutraal terrein afspreken dan is dat geen enkel probleem.

We zien elkaar in het begin één keer per week of per twee weken. Uiteraard altijd in overleg. Ik ben flexibel qua tijden en dagen.
Wanneer het financieel overzicht klaar is en je financieel inzicht hebt gekregen zullen we elkaar, afhankelijk van de behoefte, één keer per 3-4 weken zien. 

Iedere situatie is natuurlijk anders. Daarom is het moeilijk te zeggen hoelang het duurt voordat jij je doel hebt bereikt en je je financieel fit voelt.
Wat is je uitgangssituatie? Hoe ziet je administratie eruit? Heb je al financieel overzicht of nog niet.
Wat is je financiële doel? Wil je nu eindelijk gaan sparen voor je droom of wil je schulden aflossen en sparen voor onvoorziene uitgaven?
Ben je ZZP-er en zit budgetteren niet in jouw DNA? Wat is je huidige privé en/of zakelijke financiële situatie en waar wil je naartoe?
Misschien heb je geen financiële problemen maar wil je weten of het ook anders (beter) kan.

Kortom, hoe lang en intensief we samen aan de slag gaan, is afhankelijk van je huidige situatie en wat je wilt bereiken.

Na het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we de verwachte duur en kosten.

Je zal zien dat je de kosten al snel terugverdient. Zowel door financiële besparingen als door emotionele rust omdat je er niet langer alleen voor staat.

Twijfel je of budgetcoaching iets voor je is?
Er is maar één manier om dat uit te vinden.... neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Jouw budgetcoach in Waddinxveen

Het welzijn, welbevinden en functioneren van mensen wordt beïnvloed door schulden. Zorgen over schulden of onzekerheid over je financiële situatie laten je niet los. Deze zorgen kan je niet even uit zetten en ze lossen (meestal) ook niet vanzelf op. Om financieel in balans te komen is lange termijn denken en plannen nodig. En dit is nu juist zo moeilijk wanneer je aan het “overleven” bent. Je aandacht en focus ligt in het nu om je hoofd boven water te houden. De begeleiding van een budgetcoach zorgt voor overzicht en inzicht en hiervandaan naar de stappen die mogelijk zijn en bij jou passen. Budgetcoach Waddinxveen helpt!

Overlevingsschulden ontstaan door een laag inkomen. Je inkomen is net genoeg voor de vaste lasten. Er blijft weinig geld over voor boodschappen, kleren enz. Het betalen van je rekeningen stel je soms uit. Wanneer er extra kosten zijn, zoals bijvoorbeeld het eigen risico van de zorgverzekering of een stofzuiger die kapot gaat, lopen schulden al snel op of ontstaan ze.

Je zal heel creatief en inventief moeten zijn. 

Kan je wel wat hulp gebruiken?

Samen onderzoeken we of er misschien inkomensverruimende voorzieningen zijn waar je recht op hebt. Ook kijken we hoe je op dit moment omgaat met je inkomsten en uitgaven. We maken samen een financieel overzicht zodat je ziet waar je geld naartoe gaat. Het is heel vermoeiend en onrustig om iedere keer te moeten beslissen wat je met je geld doet. Samen maken we een plan dat je kan volgen. Dit zorgt voor rust. We vinden creatieve manieren om met je geld om te gaan zodat je meer met je geld kan doen.

Je schamen is nergens voor nodig. Hulp inschakelen voordat er schulden zijn of om te voorkomen dat schulden groter worden, is juist heel sterk. Door in actie te komen pak je je verantwoordelijkheid. Door in actie te komen voel je je trots. 

Het intakegesprek is een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en bekijken we of er vertrouwen is om met elkaar het coachingstraject aan te gaan. Bij budgetcoaching is openheid over de financiën, normen en waarden erg belangrijk. Om eerlijk en open te kunnen zijn, is vertrouwen nodig.

Ja, er zal nooit een andere budgetcoach bij je langskomen. Budgetcoaching werkt op basis van vertrouwen en openheid en daarom heb je altijd met dezelfde persoon te maken. 1 x je verhaal vertellen en geen tijd kwijt zijn aan het opnieuw verstrekken van informatie of gegevens. Bij onverhoopte ziekte maken we samen een nieuwe afspraak.

De kosten worden bepaald door de tijd die er nodig is om de financiële huishouding in balans te krijgen. Na het gratis intakegesprek volgt een offerte van de te verwachte kosten. De offerte wordt op maat gemaakt.

Het spreekt voor zich dat de betalingstermijn in verhouding staat tot jouw situatie. Vaak verdien ik mezelf al snel terug, zowel financieel als emotioneel.

Je zal al snel merken dat inzicht rust geeft en meestal dienen de eerste besparingen en mogelijkheden zich al snel aan.

Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885