Schulden en geldzorgen

Schulden en geldzorgen

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Lukt het je niet om je inkomsten en uitgaven in balans te brengen? En heb je hierdoor onbetaalde rekeningen en geldzorgen? Hoe je ook je best doet en denkt dat het volgende maand wel beter gaat, er gebeurt iedere keer iets waardoor het niet beter gaat. Je betalingen gaan steeds meer achterlopen en aanmaningen komen binnen.

Door je onbetaalde rekeningen voel je je onzeker en gespannen en soms ook verdrietig en eenzaam omdat je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat. Doorgaan met je financiën zoals je het nu doet is niet de oplossing. Het moet anders, maar hoe?

Of misschien heb je geen schulden maar wil je sparen. Sparen voor een bruiloft, een ander huis of een mooie reis met het gezin. Lukt het je niet om hier structuur in te brengen? Mis je de discipline om consequent te sparen en naar je doel toe te werken? Lijkt je doel vandaag nog net zo ver weg als vorig jaar?

Verandering begint bij in actie komen

Als budgetcoach kan ik je helpen. We gaan eerst kijken hoe jij op dit moment met je geld omgaat. Iedereen heeft zijn eigen manier. Vervolgens gaan we onderzoeken wat jouw doel is. Wanneer ben jij tevreden en heb je je doel bereikt? Wanneer we duidelijk hebben waar je naartoe wilt, gaan we samen op zoek naar jouw weg om dat doel te bereiken. We gaan van financieel overzicht naar inzicht en ik ga je helpen om andere manieren te ontdekken om met je geld om te gaan. Ik help je in oplossingen te denken. Welke manier past bij jou? Ik help je om gestructureerd met je geld om te gaan. Met als resultaat financiële rust en ruimte. We gaan samen op zoek naar jouw manier, je blijft zelf in beheer van je uitgaven. Het is jouw leven en het zijn jouw keuzes.

Wil jij ook de vrijheid van een schuldenvrij leven? Kom dan in actie en stel het niet langer uit. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of bel 06-288 23 288 of mail info@budgetcoachwaddinxveen.nl.

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885