Schulden en geldzorgen

Schulden en geldzorgen

Wanneer je schulden en geldzorgen hebt, ga dan niet bij de pakken neerzitten. Er is iets aan te doen! Hoe sneller je in actie komt, hoe beter. Het feit dat jij op deze pagina bent gekomen is waarschijnlijk een teken dat je op zoek bent naar een oplossing. Heel goed!

Schulden

Lukt het je niet om je inkomsten en uitgaven in balans te brengen? En heb je hierdoor schulden of onbetaalde rekeningen? Hoe je ook je best doet en denkt dat het volgende maand wel beter gaat, er gebeurt iedere keer iets waardoor het niet lukt. Je betalingen gaan steeds meer achterlopen en aanmaningen komen binnen.

Door je schulden of onbetaalde rekeningen voel je je onzeker en gespannen en soms ook verdrietig en eenzaam. Vaak overvalt het gevoel je dat je er alleen voor staat. Doorgaan met je financiën zoals je het nu doet is niet de oplossing. Het moet anders, maar hoe?

Sparen

Of misschien heb je geen schulden maar wil je sparen. Sparen voor een bruiloft, een ander huis of een mooie reis met het gezin. Je hebt een spaardoel waarvan je weet dat het je blij en trots zal maken. Eerst het geld bij elkaar sparen. Maar hoe? Mis je de tools en structuur om consequent te sparen? Lijkt je doel vandaag nog net zo ver weg als vorig jaar? Lees verder en lees mijn blog waardoor geld sparen wel lukt.

Verandering begint bij in actie komen

Budgetcoach

Als budgetcoach kan ik je helpen. We kijken eerst hoe jij op dit moment met je geld omgaat. Iedereen heeft zijn eigen manier. We zorgen dat je doel helder is. Waar wil je financieel gezien naartoe? Wanneer ben jij tevreden en heb je je doel bereikt? Wanneer dit duidelijk is, vinden we samen jouw weg om dat doel te bereiken. Je leert andere manieren om met je geld om te gaan. Welke manier past bij jou? Ik help je in oplossingen te denken. Je krijgt inzicht in je geldzaken, waardoor je je geld gaat uitgeven op basis van wat je weet en niet op gevoel. Ik help je gestructureerd met je geld om te gaan. En om te sparen. Je krijgt financiële rust en ruimte. We vinden samen jouw manier en je blijft zelf in beheer van je uitgaven. Het is jouw leven en het zijn jouw keuzes. 

Wil jij ook de vrijheid van een schuldenvrij leven? De blijdschap en trots van het halen van je spaardoel? Kom dan nu in actie! Neem contact op voor informatie of een gratis intake gesprek via het contactformulier, bel 06-288 23 288 of mail info@budgetcoachwaddinxveen.nl.

Logo VariantZorg
Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885