Budgetcoach Waddinxveen

Jouw budgetcoach in Waddinxveen

We leven in een consumptiemaatschappij en zijn eraan gewend geraakt dat er direct aan onze behoefte voldaan wordt. Vandaag besteld is vandaag geleverd. Vandaag in de winkel - pinnen met je bankpas of creditcard - en het is van jou. We kijken naar familie, vrienden en buren en zien wat die allemaal kopen en doen. Dat willen wij ook! Dat verdienen wij ook!
Maar wat we niet weten of zien is dat 1 van de 6 huishoudens om ons heen schulden heeft. En deze schulden kunnen zorgen voor onzekerheid, spanning, onbehaaglijk gevoel, ruzies en stress gerelateerde gezondheidsklachten.

Mijn natuurlijke interesse in de verschillende manieren waarop mensen met geld omgaan en mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven met planning, financiële administratie en loonadministratie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik Budgetcoach Waddinxveen heb opgezet. Ik wil, waar ik goed in ben en wat ik leuk vind, inzetten om anderen te begeleiden naar financiële vrijheid. Financiële vrijheid ontstaat wanneer je je administratie op orde hebt, je overzicht en inzicht hebt in je inkomsten en uitgaven en daardoor bewust keuzes kan maken waaraan je je geld uitgeeft. Welke keuzes je maakt binnen je budget is bij iedereen anders. Ik begeleid je om jouw manier en optimale situatie te vinden en te bereiken. 

De kernwaarden voor Budgetcoach Waddinxveen zijn Gelijkwaardigheid, Doelgericht en Betrouwbaar.

Mijn doel is dat jij je financieel fit voelt. Dat je ervaart dat financieel in balans zijn ook zorgt dat je lichamelijk in balans komt. Dat je hoofd rustiger wordt, dat je lekkerder en rustiger slaapt. Dat je emoties in balans komen. Het wordt een ontdekkingsreis langs de mogelijkheden en onmogelijkheden om uiteindelijk bij het door jouw gewenste doel uit te komen.
Hoe Financieel Fit wil je worden?

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach
NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885