Financiele hulp bij schulden in Waddinxveen

Financiële hulp bij schulden in Waddinxveen

Financiële hulp bij schulden in Waddinxveen nodig? Budgetcoach Waddinxveen helpt je bij geldzorgen, sparen, betalingsachterstanden en financiële hulp bij schulden in Waddinxveen.

Heb je geldzorgen, schulden, wil je leren sparen en heb je hier financieel advies bij nodig en woon je in Waddinxveen? Dan help ik je graag! Het aanpakken en regelen van schulden kan soms knap lastig zijn en is niks om je voor te schamen. Eén op de vijf Nederlanders heeft betalingsachterstanden, je bent dus zeker niet de enige.

Financiële zorgen en problemen kunnen een enorme impact op jou hebben, maar ook op je omgeving. Denk daarbij aan:

  • Onrust en stress
  • Gepieker en slecht slapen
  • Geïrriteerd zijn en ruzie
  • Onzeker en opgejaagd
  • Hoofdpijn en andere spanningsklachten

Tijd om hier verandering in te brengen! Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten? Neem dan contact op!

NEEM CONTACT OP

Budgetcoach Waddinxveen

Ik ben Caroline Hertog van Budgetcoach Waddinxveen en ik help je om samen, stap voor stap, je geldzorgen en/of schulden op te lossen. Ik kom graag naar jou in Waddinxveen, maar online kan ook.

Het probleem of het knagende gevoel gaat niet vanzelf weg, dus wacht niet langer! Kom in actie en los je schulden, geldzorgen en financiële problemen voor eens en voor altijd op. Ik ben gecertificeerd budgetcoach en samen vinden we jouw manier om, nu en in de toekomst, financieel fit te zijn.

Heel erg blij dat ik met Caroline in contact ben gekomen. Vanwege de Corona crisis/baanverlies/ziekte in een lastig pakket gekomen, maar dankzij haar hulp alles weer op de rit!

      Saskia

Tijd voor inzicht in je financiën

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks. Door samen je geldzaken te vereenvoudigen en te structureren, op een manier die bij jou past, maak je straks bewuste financiële keuzes. Het proces zorgt voor overzicht en inzicht. Er komt ruimte om eventuele schulden af te lossen en te sparen. Hierdoor kun je straks geld uitgeven op basis van kennis, in plaats van “op gevoel”.

Wat mijn klanten allemaal zeggen: “er is eindelijk rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst”.

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek hoor ik graag wat je wensen zijn en bekijken we wat ik voor je kan betekenen.

NEEM CONTACT OP

Kosten

Budgetcoaching is maatwerk. Ieder traject verschilt in tijd en intensiviteit. Er is daarom niet één prijs vast te stellen. Tijdens het gratis intakegesprek kan ik, aan de hand van jouw wensen en doelen, een kostenplaatje geven. Dit nemen we mee in je financiële planning, zodat je hier uiteindelijk alleen maar winst uit haalt. Je verdient het binnen de kortste keren dubbel en dwars weer terug!

Voor wie?

Budgetcoaching is geschikt voor particulieren, zzp-ers, freelancers en werknemers.

Locatie

Niet alleen in Waddinxveen, maar ook in Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Moerkapelle, Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijk-Dorp, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zwammerdam,

Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885