Onze visie

Onze visie

Als werkgever kunt u het verschil maken! Als werkgever bent u nauw betrokken bij uw werknemers en heeft u de mogelijkheid om de signalen van schulden in een vroeg stadium te herkennen. Er zijn momenten in de levensloop van een werknemer die een verhoogde kans geven op financiële onbalans. Bijvoorbeeld een scheiding, kinderen krijgen, werkeloosheid of overlijden van een partner, langdurige mantelzorg enz. 
Tekenen van financiële problemen zijn bijvoorbeeld verlaagde concentratie, verandering van karakter, een voorschot vragen op het salaris, verhoogd ziekteverzuim of niet meedoen aan sociale activiteiten op het werk. Wacht niet met een gesprek aangaan totdat er loonbeslag wordt gelegd! Dan zijn de schulden al flink opgelopen. Voorkomen is beter dan genezen! 

Budgetcoach Waddinxveen is kleinschalig en kent een persoonlijke aanpak. U en uw werknemers zullen dezelfde budgetcoach zien en spreken. Samen met u willen we ons inzetten om hoge kosten te voorkomen of te minimaliseren en loyale, enthousiaste werknemers te houden. Wij denken dat het goed is om het hebben van schulden uit de taboe sfeer te halen. 1 op de 6 huishoudens is geen uitzondering meer en geen reden om je te schamen. Wij denken dat het gesprek “durven” aangaan en adequate hulp bieden winst oplevert voor zowel het bedrijf als de werknemer.

Wij willen samen met u het verschil maken. Iedere werknemer, ieder huishouden verdient het om in financiële vrijheid te leven.

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach
NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885