Missie en kernwaarden

Missie en kernwaarden

Het is mijn missie om gezinnen, werknemers en zelfstandig ondernemers te helpen hun inkomsten en uitgaven in balans te brengen en hun financiële doel te bereiken. 

De waarden die mij inspireren zijn:

Gelijkwaardigheid
Iedereen is gelijk in zijn of haar waarden en dat betekent dat ik met iedereen op een vergelijkbare manier omga. Gelijkwaardigheid impliceert jezelf zijn, elkaar serieus nemen en respecteren.

Doelgericht
Ik werk altijd naar een doel toe. In mijn geval is dat een meer dan tevreden klant. Ook met jou stel ik aan het begin van het traject één of meerdere doelen vast. Wanneer het doel duidelijk is, zoeken we samen naar jouw weg om dat doel te bereiken. Aan de hand van je doel weten en meten we of de acties die je neemt je naar je doel leiden.

Betrouwbaar
Financiële begeleiding vraagt totale openheid van jou als klant. Je mag daarom van mij verwachten dat ik eerlijk ben, dat ik mij aan afspraken houd en dat je gegevens en onze gesprekken vertrouwelijk zijn. Eerlijkheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voor mij sterk verbonden met betrouwbaar zijn.Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach
NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885