Gecertificeerd Budgetcoach

NEN 8048 gecertificeerd budgetcoach

Kiwa certificaatNEN 8048 gecertificeerd budgetcoach betekent dat het onderhouden van de vakbekwaamheid belangrijk is. Sommige regels en/of wet- en regelgevingen veranderen en het is belangrijk om hiervan op de hoogte te blijven door o.a. scholing. Kiwa Nederland verplicht daarom om jaarlijks Permanente Educatiepunten te behalen door middel van trainingen om het persoonscertificaat geldig te houden. Daarnaast zal iedere 5 jaar opnieuw het examen Persoonscertificering Schuldhulpverlening module SHV III (budgetcoaching) behaald moeten worden.

Op deze manier garandeert Budgetcoach Waddinxveen de vakbekwaamheid.

Learncare Academy: Begeleiden van ondernemers met schulden

Learncare Academy Certificaat

Na 2 jaar ervaring nu ook het officiële certificaat gehaald.

Budget Life Planner

Budget Life Planner CertificaatDit jaar heb ik mijn diploma Budget Life Planner gehaald!

Eigenlijk zou ik mezelf “Life Event Coach met de focus op financiën” willen noemen. Maarja, wie kent dit begrip en is daarnaar op zoek? En toch is het wel wat ik doe.

Door in te zoomen op de financiën ontstaat er vertrouwen en verdiept het contact zich. Daardoor gaan de gesprekken vaak over veel meer dan over geld alleen. Gelukkig maar want dat is waarom ik dit werk met zoveel plezier en passie doe.

Om deze reden heb ik de opleiding Budget Life Planner gevolgd.

Nu kan ik tijdens Life Event gesprekken zoals kinderen krijgen, samenwonen, trouwen, overlijden, scheiden, pensioen enz. financieel nog beter ondersteunen.

Tenslotte neem je de belangrijkste financiële beslissingen bij “veranderingen” in je leven. Wat moet je financieel regelen, waaraan moet je denken?

Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885