Even voorstellen

Even voorstellen

Caroline Hertog
Caroline Hertog Budgetcoach WaddinxveenDoen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Dit klinkt zo mooi, maar wat houdt dat voor mij eigenlijk in? Als dochter van een ondernemer ben ik al jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Verschillende commerciële functies met in de laatste jaren salarisadministratie en HR ondersteunende taken.  Ik ken de weg en spreek de taal van het bedrijfsleven, ik hou van commerciële uitdagingen en deadlines. 

Toen ik mijzelf bovenstaande vraag stelde, was het antwoord de mix van commercieel bezig zijn en wat kunnen betekenen voor een ander. Een verschil kunnen maken, net dat stapje extra zetten, een oplossing vinden waar deze niet voor de hand ligt. Toen het begeleiden van collega’s met schulden op mijn pad kwam, gaf mij dat voldoening en ik was er goed in. Mijn pragmatische instelling gecombineerd met mijn nieuwsgierigheid naar wie de ander is en respect voor autonomie en zelfbeschikking blijken de ideale mix om mensen te begeleiden naar financiële vrijheid.

Ik geloof in de rekenkundige wet: je kan niet vermenigvuldigen wanneer je niet kan delen! Door opleiding, kennis overdracht en het bieden van hulp waar dat nodig is (het delen), breng je je bedrijf naar een hoger plan en kan je je vermenigvuldigen. Vanuit deze visie is Budgetcoach Waddinxveen ontstaan. Veel werkgevers willen een werknemer met schulden wel helpen maar ze weten niet hoe en mag je eigenlijk wel vragen hoe iemand er financieel voor staat? Is dat wel AVG Proof? Iemand met schulden heeft geen geld om een gediplomeerd budgetcoach in te huren. Iemand met schulden schaamt zich en heeft verdriet. Schulden laten je niet los, je kan er niet voor weglopen maar zelfstandig oplossen lukt vaak ook niet (meer). Waarom breng ik deze 2 disciplines niet samen? Waarom word ik niet de schakel tussen de werkgever en de werknemer? Waarom ga ik niet doen waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg? Commercieel - menselijk - met getallen - ontdekken en uitzoeken - helpen denken in oplossingen - nieuwsgierig - empatisch maar met oog voor het pragmatische of toch meer pragmatisch met oog voor het empathische? Zoveel bedrijven, zoveel mensen, zoveel manieren en zoveel oplossingen. 

Mijn naam is Caroline Hertog, Budgetcoach Waddinxveen. Ik kom graag langs om samen met u te bespreken welke aanpak voor uw bedrijf werkt.

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach
NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885