Even voorstellen

Even voorstellen

Caroline Hertog
Budgetcoach Waddinxveen Caroline HertogDoen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Dit klinkt zo mooi, maar wat houdt dat voor mij eigenlijk in? Als dochter van een ondernemer ben ik jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Verschillende commerciële functies met in de laatste jaren salarisadministratie en HR. Ik ken de weg en spreek de taal van het bedrijfsleven en de ondernemer. Ik hou van commerciële uitdagingen en deadlines. 

Toen ik mijzelf bovenstaande vraag stelde, was het antwoord de mix van commercieel bezig zijn en iets kunnen betekenen voor een ander. Een verschil maken, net dat stapje extra zetten, een oplossing vinden waar deze niet voor de hand ligt. Toen het begeleiden van collega’s met schulden op mijn pad kwam, gaf mij dat voldoening en ik was er goed in. Mijn pragmatische instelling gecombineerd met mijn nieuwsgierigheid naar wie de ander is en respect voor autonomie en zelfbeschikking zijn de ideale mix om mensen te begeleiden naar financiële rust.

Daarom ben ik Budgetcoach Waddinxveen gestart en help ik gezinnen en zelfstandig ondernemers om hun inkomsten en uitgaven in balans te brengen en hun financiële doelen te bereiken. 

Ik vind dat iedereen het verdient om zonder schulden en geldzorgen te leven. Wat mij aan het hart gaat is te zien hoe ernstige geldzorgen het hele gezin, inclusief de kinderen, klem zet en ontwricht. Ik wil voorkomen dat het zover komt. Mijn wens is dat er in de toekomst geen drempel meer is voor het vroeg inschakelen van hulp. Voorkomen is beter dan genezen! 

En vergeet niet, budgetteren kan je leren en is ook leuk wanneer je weet wat je doet en waarom!

PS: Mijn hulp bestaat uit financiële begeleiding en niet uit het verkopen of aanbevelen van bankproducten.Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885