Even voorstellen

Even voorstellen

Caroline Hertog
Budgetcoach Waddinxveen Caroline Hertog

Ik ben Caroline Hertog een positieve en oplossingsgerichte budgetcoach met veel commerciële en financiële ervaring. Mijn ervaring zet ik graag in om jou te helpen grip te krijgen op je geld zodat je grip krijgt op je leven.

Achteromkijkend is het mooi om te zien hoe mijn verleden me heeft voorbereid op mijn werk als budgetcoach. 

  • Als dochter van een ondernemer en door mijn jarenlange ervaring in commerciële functies, HR, financiële en salaris administratie, begrijp ik ondernemers en spreek ik de taal van het bedrijfsleven. 
  • Vier jaar ervaring als alleenstaande moeder, met drie dochters, heeft me bevestigd dat je met minder geld ook goed kan leven.  
  • Veel lezen en me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik meer te bieden heb dan alleen het technische en cijfermatige deel van budgetcoaching. 

De cijfers zijn een deel van de oplossing. Even zo belangrijk is het mentale deel. Wie ben je, wat wil je, waar kom je financieel gezien vandaan, en - niet onbelangrijk - waar wil je naartoe? Financiële zorgen hebben een enorme impact! Soms horen daar (heftige) emoties en confrontaties bij. Hier ruimte voor hebben en het gesprek durven aangaan is wat mij vormt en maakt tot de budgetcoach die ik ben.

Wat mij typeert als budgetcoach? Een verschil willen maken, altijd een extra stap zetten en oplossingen vinden waar deze niet voor de hand liggen.

Ik vind dat iedereen het verdient om zonder schulden en geldzorgen te leven. Wat mij aan het hart gaat, is te zien hoe ernstige geldzorgen het hele gezin, inclusief de kinderen, klem zet en ontwricht. Ik wil voorkomen dat het zover komt. Voorkomen is beter dan genezen! 

Budgetteren kan je leren en is leuk wanneer je weet wat je doet en waarom!

PS: Mijn hulp bestaat uit financiële begeleiding en niet uit het verkopen of aanbevelen van bankproducten.Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885