Even voorstellen

Even voorstellen

Caroline Hertog
Budgetcoach Waddinxveen Caroline Hertog

Ik ben Caroline Hertog en zolang als ik me herinner, heb ik wat met cijfers en geld. Ik kan van de spreekwoordelijke dubbeltjes, kwartjes maken :). Door meerdere commerciële functies weet ik hoe geld "werkt". 

Ik realiseerde me een paar jaar geleden steeds vaker dat mijn natuurlijke aanleg voor geldzaken niet zo vanzelfsprekend is. Om mijn kennis en kunde te kunnen delen, ben ik nu gecertificeerd zelfstandig budgetcoach. 

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU? 

Ik ben van nature nieuwsgierig naar wie iemand is en wat iemand beweegt. Ik heb niks met in hokjes plaatsen. Niet van jou, maar ook niet van wat je wel of niet doet. Ik hou weer wel van kaders en ben van nature lui en een levensgenieter. Daarom heb ik je geld beheren eenvoudig gemaakt en het proces, weten hoe je er financieel voor staat, geoptimaliseerd. Hierdoor hou jij tijd en energie over voor leuke dingen. Familie, vrienden, je passie enz! 

Door je geldzaken te vereenvoudigen en te structureren maak je eenvoudig de juiste beslissingen die bij jou en je situatie passen. Je leert jezelf, tijdens een traject met mij, beter kennen. Hierdoor kan je zelfverzekerd en bewust jouw financiële keuzes maken. 

Financiële zorgen hebben een enorme impact! Soms horen daar (heftige) emoties en confrontaties bij. Hier ruimte voor hebben en het gesprek durven aangaan is wat mij maakt tot de budgetcoach die ik ben.

Het is fantastisch om te zien hoe mensen veranderen en hun relaties verbeteren wanneer ze hun geld gaan beheren. Bewuste keuzes maken zorgt voor rust, vrijheid en vertrouwen. De reden van de hulpvraag is heel divers. De verandering is vaak hetzelfde. Van onrust, stress en onzekerheid naar helderheid, rust, opluchting en zelfverzekerdheid. 

Ben jij op zoek naar jouw manier om grip op je geld en daarmee grip op je leven te krijgen?
Ik ben je reisleider, je stok achter de deur, het stemmetje in je hoofd, je vraagbaak en motivator. Meer weten?

PS: Mijn hulp bestaat uit financiële begeleiding en niet uit het verkopen of aanbevelen van bankproducten.Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885