Werk met mij

Werk met mij

Het aloude gezegde dat vertelt dat voorkomen beter is dan genezen, geldt zeker ook voor geldproblemen.

Het beste moment om in actie te komen, is wanneer je je zorgen begint te maken. Wanneer het begint te knagen, sparen niet lukt, het spaargeld nodig is om de maand door te komen of wanneer er één of meerdere rekeningen niet betaald kunnen worden.

Omdat we het idee hebben dat “we” zelf goed met geld moeten kunnen omgaan, is er een drempel om te investeren in financiële groei. Daar helpt schaamte en het taboe rondom geldproblemen niet bij.

Geldproblemen zijn echter geen probleem van alleen de minima. Geldproblemen komen voor bij alle inkomens. Bij je vrienden, buren, collega’s en familie. Eén op de 4 huishoudens heeft namelijk betalingsachterstanden. 

Ik help juist gezinnen waarbij beide partners een goed, of meer dan goed salaris hebben. De reden dat ik dit doe is omdat deze gezinnen tussen de wal en het schip vallen. Ze herkennen zich niet in het beeld dat er heerst rondom schulden. Ze hoeven niet ieder dubbeltje om te keren. 

Deze gezinnen zoeken een personal trainer wanneer sporten niet lukt. Een diëtiste bij voedingsproblemen of overgewicht en een business coach wanneer het eigen bedrijf niet van de grond komt. En jawel … een financieel coach wanneer het financieel niet gaat zoals ze zouden willen.

Meer weten? Lees dan verder In 60 dagen samen grip op jullie geld!

Meer weten over mij? Financieel coach Caroline Hertog

Logo RTW FM
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo Eteck

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885